Tuesday, November 8, 2011

Another one from Greece!

Helllooo again... 

Received another postcard from Lily Riani, The Globetrotter!. It was like 3 weeks ago that this postcard finally arrived! Hahaha... I know it's kinda last minutes that she told me to give my address. Walllaa! Thank God you made it Lily...if not, tak merasa la I tengok postcard dari Greece! Such a beautiful place to visit. Gonna be there if I have the chance to do so. Gonna bring along other bloggers as well. Korang nak pegi tak Greece??? But, use our own saving ok! Hahaha. 



Alright then...need to continue with my work. See ya next time! South Korea within 4 days baby! 

Till then...bye~

11 comments:

  1. huhuhu... nak pegi Greece jugak! tapi kalau kire2 kos agak mahal gak la.. =(

    ReplyDelete
  2. greece...dlm mimpi la gamaknye...bila kah ye? T__T

    ok, dgn ini gua nak katup map asia..sekian

    ReplyDelete
  3. @Wan
    jom pegi Greece! hahah. kalo ko tgk kat blog lily tu, kat post2 yg lepas2, die ade tulis total bajet yg dia akan spend for 2weeks. bagi aku, kene menabung lebih skit la. tp rsenye..dgn bajet yg dia bwt tu, mmg dh murahhh sgt2. mybe boleh cut lagi.



    @Fatt,
    tak salah berangan kan? insyaALLAH, ade rezeki smpai laa kita kat sana nnt. amin...

    ok, ko akan tutup map asia, pasni bukak map europe la pulak ye. ke asia lagi? hihih

    ReplyDelete
  4. Fuh bile la aku dapat pegi London and Greece nih....*sambil selak2 buku beng....

    ReplyDelete
  5. bagus2, sampai sudah poskad itu. jgn lupa, susun cantik2 dlm frame ok! hahaha! aku tak buat ritual ni :D

    ReplyDelete
  6. Aku memang teringin gi greece...aku nak ke Athens... Santorini dengan Mykonos...wahhhh...berangan aje le aku nieh...hehee

    ReplyDelete
  7. kalaulah AA bukak route ke Turki, mmg teringin la nak masukkan Greece dlm ittinerary..huhu

    ReplyDelete
  8. perghh...ikutttt ^^V

    ReplyDelete
  9. @Janggel,
    jom bro...2013! hahah...europe jelah dulu. greece hold dlu.


    @Biqque,
    hahaha...mesti2. aku nk laminate nnt. kekeke.


    @Muhamadakmalwahab,
    gudluck bro! mane tau dapat seminar kat sana. mode jeles aku nnt!


    @Arabella,
    lama tak nampak ko kat blog! mana hilang? hihi...tula aku kalo AA bukak g istanbul, mmg terus grab! xnk pikir dah. hihihi.


    @Chimei,
    jommmm!!!!!!

    ReplyDelete
  10. so greece target tahun bape? nk ikot~

    ReplyDelete
  11. haha..masalahnye ade idea nak update tapi malas nak taip..bole? =p

    ReplyDelete