Jom Klik!

Wednesday, January 15, 2014

Malaysia Social Media Week 2014 (MSMW)

Assalamualaikum!!! 

Tahun ni... Malaysia Social Media Week 2014 kembali lagi! 

ENGAGE, EDUCATE & ENTERTAIN Yourself ! Social media has dramatically altered the way we think and act. The manic pace it has set leaves most of us dumbfounded. Our annual Malaysia Social Media Week, with its august speakers seeks to demystify the world of social media. Having garnered a huge success from previous editions, this national conference connecting people regarding content and conversations on emerging trends in social and mobile media, unfolds yet another striking edition. MSMW’s theme “Engage, Educate & Entertain”, reflects the role of social media as a catalyst in stirring the cultural, political, economic and social development of a nation. The theme encourages thousands of individuals and organisations to project, orchestrate and execute original ideas- through social media. Wildly popular and happening, the third chapter of the Malaysia Social Media Week (MSMW) 2014 is no longer a mere event- it’s a movement!


Event ini tidak hanya tertumpu kepada blogger semata-mata, tetapi meliputi segenap kelompok dari bidang yang berbeza seperti usahawan, jurnalis, brand managers, social media strategies, pelajar dan lain-lain lagi. 

Bagi mereka yang berminat boleh la sertai seminar ataupun bengkel yang akan diadakan tidak lama lagi. Untuk mereka yang menyertai, boleh rujuk di website ini ---> HERE 

Jangan lupa untuk keterangan lanjut boleh la merujuk di halaman rasmi MSMW2014


Yang paling penting... aku tercalon dalam "Best Travel Blog". Kalo ada rezeki, insyaALLAH.. walaupun aku tengok, saingannya agak sengit sekali. Rujuk --> SINI 

Till then.. bye! 

15 comments:

Jari Manis said...

Alhamdulillah..kalau dah tercalon pun dah kira menang tu..kalau MENANG nanti lagi bersyukur..kalau juri dari org awam..nk jugak VOTE..Good Luck John..in sha Allah kalau ada rezeki tak ke mana AMINNN

nayfatimah rasyid said...

good luck !!!!
bestnyer tercalon //

agip roslan said...

all the best john!!!. tadenye saingan. hehe.

*lame ilang/x hapdet.

masMZ KaKiJaLaN said...

gud luck Johnnnn......

Rozita said...

Semoga menang lagi kali ni john !! Insyaallah..

Chawanna Na said...

Header baru nampak? hahahahah..
Selamat mengondol anugerah lagi..jgn lupe promote kat kawan2 baru di sana nun nanti hikss..

miesha said...

Tahniah kerana tercalon…seronoknyer : )

Norharyani Sanusi said...

X sabar nak vote blog ni..hihihi

Khai said...

Takpe bro. Aku undi kau k? Hehehe

Biqque said...

brapa lori nak bawak turun padang undi ko ni? mak esah rela! hahaha!

Time Traveller said...

Wow tahniah bro.. good luck :D

Faizal Fredley said...

good luck bro....blog ko ada peluang cerah untuk menang nih....

Anwar Abdullah @ Kaio said...

semoga success untuk MSMW 2014 kali ni! dah tercalon kira dah ada can jugak lah tu. hehe! jemput singgah ye blog. :)

sensasi2020 (Kamil Salleh) said...

Salam.... Tahniah terpilih sebagai calon dan semoga berjaya. Ada masa sudi-sudilah vote saya juga di blog sensasi2020 di kategori Best Lifestyle Blog.

mrs.smile said...

congrats adik & good luck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...