Wednesday, April 19, 2017

Stargazing at Lake Tekapo, New Zealand

Hello!

Mood nak menaip masih lagi kelaut. 

Tapi aku just nak share beberapa gambar yang sempat aku snapped ketika stargazing kat Lake Tekapo. Keadaan langit time tu tak totally gelap sebab nasib aku sampai sana memang ketika bulan penuh. So, still ada cahaya. Tapi suhu memang sejuklah tak silap dalam 1 degree celcius. Terketar-ketar duk amek gambar time ni. 

Nak amek gambar macam ni, kalau ikut ilmu aku yang tak seberapa ni. Kene pandai main setting kamera. ISO, Apeture semua kene jaga. Plus, keadaan gelap gelita pun membantu. Kalau banyak cahaya pun tak guna jugak. 













Till then..

Bye!

4 comments: