Thursday, September 20, 2012

Featured | Majalah Maskulin (Oktober '12)

Assalamualaikum!!! 

Saje nak bermaklumkan kepada pembaca blog aku yang aku dah masuk dalam magazine!!! Hahaha sape sangkakan, walaupun hanya suka-suka duk berblogging. Ade jugak wartawan Karangkraf datang email kat aku untuk selitkan aku dalam magazine dia mengenai dunia blogger. Special thanks to Wahida. Ore kito tuh! hahah 

*Gelak sorang-sorang depan laptop* Tak penah terpikir nak masuk magazine, tambah-tambah lagi Maskulin! Hahah. Korang ade tak? Seingat aku, ade sorang budak sekolah aku penah masuk dalam kolum kesihatan ke apekebendentah dia upload kat FB dia. Aku hanya berkata.... #untungla femes. Hahah. Now, aku lak berkata... #untungla aku! Muahah #poyo. Papepun, terima kasih kerana diberi peluang yang aku rasa sekali je dalam seumur hidup masuk magazine. Pasni taktau laaa diberi peluang lagi ke idok. Kalo ade, memang aku gebang sekampung nanti. Hahaha. Terima kasih semuaaa!!!! 









41 comments:

  1. Wow... Tahniah... tahniah...
    Untungla makin femes lepas ni...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. woww...tahniah bro!
    keep on writing..i suke baca entry u sbb kami pon travelholic eheh

    ReplyDelete
  4. tahniah,,,,, U deserved it,,,,

    btw,,,, i mmg suka baca blog nih,,,, especially part 'what did i bring back from ...... '
    suker tengok brg2 u beli,,,, hihi...

    n 1 more thing,,,, info Malaysia Hall melbourne sgt bagus.... i mmg tgh sevey cheap accomodation kat sana n bila u publish MH ntry tu,, terus i cuba nasib n dah diluluskan dah pun,,,, thanx a lot

    BARAKALLAH....

    ReplyDelete
  5. sebagai silent reader & follower
    TAHNIAH & walawehh...
    keep up the good work

    *nakpegibacamagazineitu*

    ReplyDelete
  6. wow!! kelas kauuuuuu john.... lepas ni, Iqram Dinzly pun kalah...ntah2, David Teo datang lamar ko... bersediala ...hahhaa

    ReplyDelete
  7. congrats...pasni boleh masuk Majalah 3 plak...hahaha...

    ReplyDelete


  8. woww...glamer.
    Nak otograf....hehehe

    ReplyDelete
  9. Congrats John!!! Hoping for more in the future .. keep it coming bro!! *masuk queue nak amik otogerap* ^_^

    ReplyDelete
  10. WOW satu Malaya tahu dah ni :D
    Nampak handsome & macho, setanding Aqasha gitew :)

    ReplyDelete
  11. Terpaksa beli 3 naskah..buat simpanan hari2 tua kekekek.. tahniah la dpt masuk majalah, aku tumpang hepi skaki

    Bila nk open table? kfc pn oke..hehehe

    ReplyDelete
  12. wahh wahh.. congrats!
    harus frame gantung kat dinding.. hehehe

    ReplyDelete
  13. waaaaaaahhhhh....tahniah selangkah lagi mengfemeskan diri...

    ReplyDelete
  14. perrhh...best giler, tahniah beb!

    ReplyDelete
  15. Wah!!! Hebatnya
    Tahniah!!Tahniah!!
    pasni glamer arr..Jeloss la cik-anne..hikhikhik

    Tapi blog u memang best n menarik..

    ReplyDelete
  16. Perrrrggggghhhhhh!!!!!!!! Salute lahhhh... Hehe... I am proud of u little bro!! :))

    ReplyDelete
  17. (tgk gambar khemah)

    SEJAK BILA KO TIDO DALAM KHEMAH KALO MELANCONG? HAHAHAHAHAHA!

    aku bangga, terasa mcm aku jua berada di dalamnyer :D

    ReplyDelete
  18. pas satu satu nama terukir
    dari blog award di MITB
    ke maskulin plak
    .
    .
    hheehhe..good danny...
    keep up ok?
    akak tumpang bangga ...

    ReplyDelete
  19. good job..tahniah & u memang layak

    ReplyDelete
  20. Kahkahkah takbleh blah komen biqque! Hahahahaha tapi mmg betol pon ko nak ke tdo dalam khemah? Kekekeke

    ReplyDelete
  21. aku gelak baca komen biq! mata sensor sunggoh...ada je modal. lol!

    anyway john, congrats..u deserve it after so much of hard work...ehem, pasni jaga perut...lol!

    *larikkk*

    ReplyDelete
  22. eh sat gila kuasa nak komen 2x...
    aku baru teringt..photoshoot ni waktu yg kita ramai2 berqiamulail di rumah na tu kan? hahahaha....

    nasib baik ko bangun, kalau pengsan sampai tengahari kompen leboh

    ps: aku baru pasan ko mention aku & na terhegeh2 habiskan travelog..alah, ko tunggula turn ko pegi ke *tooottt* nanti..kompem ko pun akan join the club. hehehe

    ReplyDelete
  23. hahahha,,congrats! i'm ur silent reader..looking fwd fr ur next entry. suka part budget reveal n exciting nk tggu Melbourne blog abis.

    ReplyDelete
  24. untunglaaaaa... hahaha. congrats bro!

    ReplyDelete
  25. Helmiiii, nak sainnnn!!!

    Hahahahaha. Tak sempat tadi usha magazine... Sebab training!

    Sigh...

    Besok iols beli!!!

    Takot jln sebelah dia ni kan syai!!
    Retis katanya skrg. keke.

    ReplyDelete
  26. Salam kenal, tahniah. Dulu suka beli Maskulin, hubby tak baca akak pula yg jadi penggemarnya.

    ReplyDelete
  27. Woww... tahniah john...Dah femes macam retis ... nak otograp !!

    ReplyDelete
  28. saya selaku pembaca merasa bangga... :D

    ReplyDelete
  29. tertunggu2 reply artis femes nih...mana dia?? sure dpn umah tu byk paparazi..hekhekhek

    ReplyDelete
  30. CURLAST sgt uols okeh..hehe iols yang baru muncul kat sini nak mengucapkan tahniah..selama nie SR jerk kat blog nie..amik info pasal dunia travel..kalau rajin mehlah lawat blog sengal mak :P

    ReplyDelete
  31. Terbaekkk helmi.....keep it up.... Terbaekk?....

    ReplyDelete
  32. nak p belik majalah lah..la..la..la..

    ReplyDelete
  33. That's so cool! Saya tidak pernah beli this magazine, but for this important article, mesti pergi beli!

    ReplyDelete