Sunday, January 1, 2012

Tahun 2012, Tahun Ke-2 : Belayar sudah!

Assalamualaikum....

Selamat Tahun Baru 2012! Semoga tahun baru ni membawa sejuta makna, kegembiraan, keceriaan, halangan yang bermakna untuk kita semua. InsyaALLAH...

Teaser untuk korang skit... 

Trip ini membawa khas Octo dari CIMB Clicks... 

Hellooooooooo 2012!!!! 
Special annoucement: Jangan marah naaaa kalo sape2 dah tau. Lain kali, aku ajak hangpa pulak ok...bervogeh-vogeh nanti! 

Till then...wasalam.. 

15 comments:

  1. Ok aku dah tau! Cepat sikit update hehehehe.. Korang kat Ipoh lagi ke nih? takde lepak2 ke malam ni?

    ReplyDelete
  2. glup! Star Cruise ka? p mana wey?

    ReplyDelete
  3. ko naik kapal gi mane nie weh??? gile mahal neh!

    ")

    ReplyDelete
  4. aku teringin nak cuba cruise tapi tah bila ke zaman le gamaknye..hehehe...sori wei takleh turun tadi. aku dah selamat smpai kat kl ni ha. sok drive elok2 ye korang :)

    ReplyDelete
  5. huiyo! best giler naik kapal.. last sy naik dulu time form 5, tu pun sbb ada kem apa ntah. heaven giler rasa. tidur pun macam atas buaian. nyenyak je berombak. aaaa jeles2~

    update2~ karang nak baca.

    ReplyDelete
  6. Happy new year John...best best ahkak suka baca blog nih !

    ReplyDelete
  7. sodih giler, i tak nak baik cruise, kurus pun sekejap jek. hehehhe

    ReplyDelete
  8. cruise?pergh..superb john.

    ReplyDelete
  9. lalalalala happy new year jon!!!! best tak naik krus tu??? tingin la nak ikot...bleh tak???

    "Mailah sinniiiiii~ "

    ReplyDelete
  10. Percutian penutup 2011 dan permulaan 2012 yang betul-betul TIADA dalam wishing-list akak..err...wa...

    bila J+J+M+A=Jalan-jalan makan angin????peehhh...mcm kena aje???(John+Janggel+Masmz+Anash)...can i like???(..tetiba dpt idea??..sungguh tak tipu...)

    ReplyDelete
  11. Happy new year bebeh! semoga dapat travel banyak2 lagi.. =)

    ReplyDelete
  12. Kak Anash!!! Hamboih mentang2 cuti, pepagi buta terjah blog yer! Hahahah

    JJMA= Jalan-Jalan Makan Angin???? Wahhh siyes best tak tipu wakakakaka...

    Atau

    JJAM = Jalan-Jalan Ajak Makan kkekekekekke!!!!

    ReplyDelete
  13. Janggel,
    ko ade?
    hahahaha..(sambil tarik selimut...yeaaa...)
    jom jalan ajak makan..ok gak...

    ReplyDelete
  14. @Na,
    muahaha...nnt la aku udpate. tetibe lak byk keje nih! bencinyaaaa!!! lepak2 takde sbb biq busy katanya. takpelah. next time we all turun ipoh lagi. heheheh



    @Syukcurz,
    heheheh...yup2 star cruise. 1nite cruise je kat penang tu. trip to nowhere katanya. hahaha



    @MasZuber,
    hahaha...1nite cruise je kat penang tu. naik superstar libra. tak mahal ler...beli time promo. ko pun mampu. ;)



    @Fatt,
    tula...aku pn dh lama teringin. tup2 ade pulak promo kat cutideals.com. tu pn kawan aku bgtau. terus rembat! takpelah, next time kalo ade rezeki sempatlah we all sume jumpa dgn ko. ;)



    @Ainul Arina Madhiah,
    hehehe...mmg best! tp kalo naik lama2 agak mati kutu jugak xtau nk bwt ape kan...huhuh. btw, sila jeles~ hahaha. ;p



    @Rozita,
    happy new year akak! thank you sbb suka blog saya ni. hehehe.



    @Lily Riani,
    tak payah sedih. nnt kalo ade promo lagi, terus grab ok! ;)



    @Pineapple,
    hehehe.... ;p



    @Janggel,
    hampeh!!!! happy new year janggel!!! best laaa naik cruise. ko hado ke?? hahaha... ;p



    @Kak Anash,
    mmg ler suprise trip katanya...barulah menjadi sume benda. takke? hehhe.

    JJMA! menarikkkk!!!!



    @Iwa,
    happy new year wan!!! semoga kita semua dpt travel byk2 lagi ok! ;)

    ReplyDelete
  15. naik libra yeeeeeeeee, kuajaqqqq! nanti aku nak naik virgo, buy 1 free 1 hahahaha! (untung laki bini bulan sama, sok ko john, cari bini sama bulan tau!)

    word verification : roligat (cik rodiah ligat habaq maiiiiii)

    ReplyDelete