Friday, June 22, 2012

Sunshine State (Queensland) : Gold Coast! I'm here!

Assalamualaikum!!! Waddup mate? 

Jus a quick update. Ade free wifi kat airport, so kenela gunakan sepenuhnya. Thanks to netbook Lily Riani. Hehehe. Alhamdulillah...cuaca begitu baik kat Gold Coast ni plus langit biru je!!! Tak panas dan tak sejuk. Tapi malam-malam a little bit chilly. Papepun, 3 days in Gold Coast in not enough. There's a lot to see! Wanna come here again. 

Now waiting for my flight to Sydney! Mesti korang baru bangun kan untuk solat subuh. Hahaha. Take care!


Waiting for someone to be saved?

I rode this ride!!! Awesome and thrilling!

The BEST PARTY EVER!!!

Cute and adorable dolphins!!!
Till then...wasalam.

18 comments:

  1. Jumpa kat simpang dpn lps traffic lite tu ok?

    ReplyDelete
  2. perghhh dah ada kat oz plak...by the way...kat melbourne beberapa hari lepas ada earth quake...

    ReplyDelete
  3. La patut la aku tunggu ko kat tepi bukit tu ko tak sampai2..ko pegi belah pantai rupanya! Haish salah baca map.

    ReplyDelete
  4. laaaa...danny ker yang akak nampak tadi?
    cish...cish..
    tau tadi
    mesti bole tegur...
    mintak otograft
    bergambar
    ...
    cish again ....

    ReplyDelete
  5. memang melompat macam budak2 dah pun,
    i really miss Movieworld



    zany

    ReplyDelete
  6. Ouch, rambot baru dik non! kerlasss kau mariahh!

    ReplyDelete
  7. Huyoooo!!! saya kalo lompat camgitu sure semput pastu :P

    Bwk balik kangro seko :)

    ReplyDelete
  8. Beb, awat tak jupe pung masa naik ride Superman tu?????? Hahahahahaa

    ReplyDelete
  9. nak balik netbook (sebab jeles). i tunggu kat sinun, tapi u kat sini. cis cis cis....

    you guna vivid ke? picasa ada vivid tau.

    ReplyDelete
  10. Fuyooo..live from GC..! Kenapa ko ada WIFI kat airport..? aku carik WiFI kat airport x jumpa2 pon...sampai naik lost dah... seronokkan GC..? naik rindu plak bile tengok gambar2 ko nih... nape aku nengok ko macam dah berisik sikit nih..? makanan sedap yer kat GC..? Berani ko naik superman tu kan..? Green lantern masih rosak ka..?

    ReplyDelete
  11. JOHNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.. KOOOOOOOOOO NAMPAKKKKKKKKKKKKKKKK BULATTTTTTTTTTTTTTTTT MASA LOMPATTTTTTTTTT hahahahahha
    (saja je nk kasi ko sentap supaya ko tak lompat2 hahahah)

    ReplyDelete
  12. Haritu John kata dia nak gi gym.. john i rase u mmg kena pergi gym! hahahah jangan sentap plis... thanks for the FM!

    ReplyDelete
  13. G'day mate! Dah sampai Gold Coast! :)Have fun there and have a safe journey.

    Oh Lifeguard Bro..please save me from drowning ...:)

    ReplyDelete
  14. lps aje simpang trafik lite kt tmpt biqque tunggu tu, terusss aje aku tunggu kt tepi jalan

    ReplyDelete
  15. ohhh sempat lagi send entry tentang pemeran Raja dari sana ya...saya jumpa entry itu dulu baru yang ini......sekali lagi enjoy puas-puas, ambil photo banyak2...

    ReplyDelete
  16. superman RC memang terbaik...
    ada gak rasa masa naik tu mmg menempah maut..
    RC green lantern dh buka ke?
    tahun lepas pergi tak buka lagi..
    melepas

    ReplyDelete