Saturday, March 17, 2012

Incredible India : Salam Taj Mahal dari perantauan!

Assalamualaikum!!! 

Baru je balik dari Taj Mahal. Cuaca sangat bagus tapi sedikit panas. Sempat amek gambar atas bangku yang Lady Diana penah duduk dulu. *bertuah* nasib baik tak ramai orang duk beratur. Binaan yang sangat-sangat mengagumkan. Ultimate dream in India accomplished!!!


Till then...wasalam

19 comments:

  1. am I first?

    yeahhhhh!

    zany

    ReplyDelete
  2. you all raya apa ni?
    puasa pun belum.


    zany

    ReplyDelete
  3. pasnih bleh la potong ketupat tuh.. hihii

    ReplyDelete
  4. patut main bunga api jer skali hahaha!

    ReplyDelete
  5. nyampah la korang ni!!! *tengah berdenki!*

    ReplyDelete
  6. opss lupe nk bagitau, aku tadi termakan satey wak tor dan apam balik dari pasar malam keramat ni, lambat sangat tunggu ko..sila dengki!!

    ReplyDelete
  7. peh 1malaysia ni hahha.
    uih cepat nya panas kat delhi.
    berapa degrees weh?

    ReplyDelete
  8. Berpakat kamu 3 orang yah! Sama-sama pakai warna biru =P

    ReplyDelete
  9. Ada lagi tak dinding bangunan Taj Mahal tu di korek orang? Ada orang yang pecahkan dinding luar bangunan tu hanya untuk dapatkan batu kecil dinding bangunan untuk di bawa balik dan di jadikan kenang-kenangan. Saya dulu hampir nak ambil serpihan batu kecil yang jatuh kat lantai di belakang bangunan tu akibat di korek orang....Bila pikir balik baik aku ambik aje dulu kan...

    ReplyDelete
  10. tu diaaa.. gigih berbaju melayu..

    ReplyDelete
  11. sanggup tu bawak baju melayu + baju kurung berat2 dari KL... errmm.. bagusss..

    ReplyDelete
  12. rasenye baju kurung n baju melayu xberat kot..kain licin jer..berat lg jeans klu xsilap la..cuma renyah skit if nak pki jln2...

    ReplyDelete
  13. Daebak!!~~ mission accomplish ^^ V

    ReplyDelete
  14. wah smart2 cun2...aritu masa g oz pun pki baju melayu kan...hehehe ada x local people yg nak ambik bsama?

    ReplyDelete
  15. wei gambar ni mesti nak antar dlm salam dari perantauan kan.. giler advance siot.. tak bole blahhh sungguh.. hahahahaha

    ReplyDelete
  16. Selamat ari lebaran...keh..keh...

    ReplyDelete
  17. esok time puasa bolehlah masukkan dalam salam perantauan sekali. hehe

    ReplyDelete