Thursday, March 15, 2012

Incredible India : We go on a study trip!

Assalamualaikum...

Takpe pape nak tulis lagi blog ni since hari ni hari ke-4 aku di India. Sekarang ni berada di Jaipur. Aku suka Jaipur plus terjumpa pulak tuk-tuk driver yang beragama Islam. Subhanaallah..baik yang amat! Siap jemput untuk pegi makan dinner lagi kat rumah dia lagi. Alhamdulillah....selepas satu incident yang terjadik kepada kami sewaktu menuju ke Jaipur dari New Delhi, Allah Taala balas dengan hikmah yang tak ternilai.....

Ni gambar sewaktu dalam Qutb Minar di New Delhi. Kecik-kecik dah dibawak untuk belajar sejarah. Bestnyaaa!!!! Mereka sangat comeyyyyyyyyyy!!!


p/s: Sekarang ni tengah beristirehat kat hotel dulu sebab nak tunggu waktu untuk pegi ke Tiger Fort nak tengok sunset. Jauh perjalanan kami...alhamdulillah...

Till then..wasalam.

16 comments:

  1. Argggggggg ni yg aku nk menangis ni!! tengok gambar mantap mcm nih!!!!
    Jaipur memang best bro!!!!!

    ReplyDelete
  2. wahhh, cantik gambar ni.. nice capture..

    aku dh ngaku kalah awal dh.. tak nak masuk bertanding ye..

    encik abang ni pakai lens ape ye? he he.

    ReplyDelete
  3. amek gambo budak nie kasi tak gula2 kat diorang???

    ReplyDelete
  4. Di Qutb Minar saya rasa setiap hari terutama diawal pagi memang ada bdk2 sekolah ini, sejak dari dulu hingga lah sekarang. Aktiviti yang dapat dilihat setiap hari...

    ReplyDelete
  5. memang comey bdk2 sekolah ni.
    kain sari nanti tempek kat blog arr.


    zany

    ReplyDelete
  6. i loveeeeeeeee jaipur! mmg terbaek dari sume golden triangle tu!

    gambar ko SUMPAH TEBABOM! cun okeh!

    tak sabar nak tau kisah sedeh korang...seingat aku kitorang takde kisah sedih, kisah marah tu ada hahaha! so this is something new!

    ReplyDelete
  7. ....first before janggel dgn masMZ...
    (relevant??)

    well, dah terbayang gamba korang di sana....
    tahap mabeles...
    ......
    dah ...sila sambung hambek gamba...
    (kompom penuh gambar mcm2 gaya...)

    ReplyDelete
  8. wah, sampai dah!

    have fun and have a safe journey~

    ReplyDelete
  9. Huh kami benci Helmi Yusuf!!!! Update blog tanpa pengetahuan aku!!!!!!

    ReplyDelete
  10. Ko gula-gulakan apa suh budak tu senyum kiut? :D

    Lps ko snap gamba dia, ko kasi budak tu tgk tak? :P

    (jeles mode walaupun dah gi india haha)

    ReplyDelete
  11. diri ku juga nyampassss dengan enchek Johny John nihhhh.... update blog dendiam.... cessssss

    Yes! Last after Janggel n Kak Coco! hahahahaha

    ReplyDelete
  12. Wah, amat jealous ok!!!

    ReplyDelete
  13. best sungguh!!!traveller yg berjaya ^^V

    ReplyDelete
  14. wahh mmg rezeki dpt driver yg baik hati! semoga perjalanan bertambah seronok.. tak sabo nk pic screening bila korg blk nnti!

    ReplyDelete
  15. last after mas. smlm dah komen dlm ati. ari nih nak show off... i dapat FM yeah yeah! cam bebudak

    ReplyDelete