Sunday, April 8, 2012

Weekend Getaway! - Where were we?

Assalamualaikum!!!

Macam mana weekend anda semua? 

Haaa....baru je sampai petang tadi dari suatu tempat bercuti 2h1m. Saje-saje kekdahnya sebab ikut orang. Gediks kan? Hahah...tapi waimanya sangat best! Walaupun sangat panas! Dah lama tak makan sampai tambah 3 kali ko....sape nak jawab tu? 

Merasa dapat duk hotel yang baru 1 minggu bukak....hehehe. Terima kasih wahai kawanku!!! 


Till then....nanti sambung! Wasalam..

11 comments:

  1. Salam john!

    br 1 week bukak?? mesti bilik diharumi bau perabot baru kan? haha

    ReplyDelete
  2. Over betol! Takleh jadi ni, nak buat teaser gak la... Eh silap citer penuh terus!

    ReplyDelete
  3. eee ada hantuuuuuuuuuuu kt hotel baru!!

    ReplyDelete
  4. eh eh...nape komen aku semalam hilang. ko dilit ke john?

    ReplyDelete
  5. @abbazeef,
    wasalam... hehehe aah dorang ckp baru bukak 1 mggu. takde la bau perabot sangat. tp bau cat tu ade lg. hehehe. x sume floor pn bukak lg



    @Janggel,
    mana cerita ko???



    @Na,
    aelelelele...jeles ler tew sbb xdpt ikut. so, takutkan kami dgn hantu pulak.



    @Fatt,
    komen ko semlm aku pn xtau sbb dia hilang sendiri. takde maknanya nak delete2. aku pn baru perasan pagi tadi. so, tak payah nak sentap2 mcm perangai budak2. malas nak layan. muahaha.

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam. Weekend Wakjan plan touring tak jadi, tapi plan ad-hoc ke Melaka pulak yang jadi hahaha ...

    dapatlah merasa kayuh dari Masjid Tanah ke Ayer Keroh dan berpatah balik ke Masjid Tanah via Sg. Udang ...

    wahhhh kamu bercuti di mana pulak ni ? teruja nak tahu kisahnya ...

    ReplyDelete
  7. tak koser aku nak sentap. ape barang. ni mana sambungannya? takkan gambar katil je? brp rate hotel baru bukak ni?

    ReplyDelete
  8. @john - wah ni btol2 baru nih. bertuah lah kot. cpt2 nk review penuh! =p

    ReplyDelete
  9. hehehe...
    hehehe...
    dan
    hehehehe....

    ReplyDelete