Thursday, April 12, 2012

India is Incredible? - Saya mencari seseorang

Assalamualaikum!!! 

Sori lama tak update pasal cerita India ni. Mood aku sedang belayar ke tengah lautan files kaler kuning. Jenuh duk edit gambo nak masukkan kat dalam blog. Pastu nak karang ayat lagi. Mood tarak....maka terpaksa aku buat slow-slow. InsyaALLAH, try postkan secepat mungkin. 

Papepun, lelaki ini sedang mencari calon isteri di puncak Amber Fort. Ada sape-sape yang berkenan? Sila emailkan kepada beliau. Hahahah

Email: shahrukhkhan.gmail.com


Till then...wasalam.

7 comments:

  1. errrrrrrrrr hurmmmmmmmmmm *garu kepala

    ReplyDelete
  2. ek ella... nasib baik tak pandai curse

    ReplyDelete
  3. mamat ni tengah desperated tak ? kalau desperate sangat, Wakjan nak kenenkan Makteh Wakjan ekekekeke ...

    ReplyDelete
  4. how dare u samakan mamat ni dengan Shahrukh khan..hehhehee....bagi 1 juta rupiah pun, ana tak mau...

    ReplyDelete
  5. Boleh tahan jugak Mamat Bolly ni!

    ReplyDelete