Thursday, May 2, 2013

Photobook : Seoul has arrived!

Hello!!! 

Mari sini tengok dekat-dekat koleksi terbaru photobook aku yang dibuat khas untuk trip aku pada tahun 2011 iaitu Seoul, Korea Selatan! Lama betol baru aku buat... actually dah lama siap. Aku simpan dulu entry ni sebab kang nanti takde modal lak nak buat entry untuk korang semua. 

Untuk trip Seoul ni, agak lama masa yang aku amek untuk pilih gambar untuk letak sebagai cover kali ni. Taktau nak pilih yang untuk jadikan cover tu nampak stunning! Akhirnya cover yang dibawah ni aku pilih. Cukup puas hati dengan hasil printing dan warna dari Photobook Malaysia . Photobook ni memang menjadi kesayangan aku sebab hasil kerja dan idea kreatif (kalo ada laa.. ) aku ni sendiri banggakan. (perasan sendiri...). Korang sendiri takmo try buat ke? 

Takmo cakap lebih-lebih... ayuh layan~ 














Till then... goodluckkk! 

8 comments:

  1. No other word just wanna to say awesome, daebak !!!

    ReplyDelete
  2. As usual, I want to see all your photobook collection. How can I be so hardworking like you?

    ReplyDelete
  3. besttttt..nak buat gak laaa..tapi nnti cite sal koya je..akakkaka

    ReplyDelete
  4. ko dah balik Malaysia belum?

    ReplyDelete
  5. waa..cantik cantik..ciku pernah buat untuk photobook Umrah dan US aje..nnt nak gak la buat seoul..tp awak nya photobook sgt cantik dan tertarik..hihi

    ReplyDelete
  6. Gempak nye oiii~ boleh tunjuk ajar tak acane nak buat photobook gempak camni?ada try beli debossed hardcover tp mcm tak best je.haha

    ReplyDelete
  7. daebak! rindu korea sangat, cantik gile Namsan Tower waktu malam, so, time repeat nanti kena g waktu malam la pulak..hehe (sebenarnya nk puji, gambar ko cantik2, aku jeles tahap petala kelapan) :)

    ReplyDelete