Sunday, September 25, 2011

I'm here! That's the last for September

Assalamualaikum......

Sekarang ni aku berada di satu tempat. Aku rase cukuplah untuk bulan September ni. The most hectic month for me...Tak sangka akan dapat jayakan kesemua tempat. Alhamdulillah...aku bersyukur kepada-Mu Ya Allah... 


13 comments:

  1. syoknya asik jalan & fly sana sini. besarnyalah bajet.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha...aku tersengih di sini

    is the end for september, but not yet for 2011..hehehe :P

    jalan je john selagi lalu...nti ko smpai 1 tahap jemu time tu baru slow down...btw promo AAX ko rembat tak?

    ReplyDelete
  3. ko gile la john...ko cop duit ke hape nih? bak skit!

    ReplyDelete
  4. mak oii berjalan lagik!!? jeles tol..

    ReplyDelete
  5. huhuhu ko menung ape lagi,mikir duit tu mane nak hala plak ker???aku ni hah peruk kat umah jer,nenggok ko ngan fath asik berjalan jer...nak jeles pun da tak larat okeh..lum kan pegi lg tu

    ReplyDelete
  6. aku jeles gila ngan ko..siyes !

    bak sikit duit ko tu,,huhuhu

    medan eh?

    ReplyDelete
  7. nok eryn nape nama aku yg disebut di sini...mak sentap. lol!

    ReplyDelete
  8. @blog-tips-kurus,
    huhuhu...takde bajet dah ni. next month duk umah je makan megi.


    @fatt,
    apsal ko sengih fatt? hahah...yup..it's end of september. i still have oct-dec, am i rite?

    kalo mak aku tau ni...perghhh....nanges tak berlagu aku nih. tula...bulan ni aku seronok travel tp lama2 dh bosan skit kalo everyweek asyik duk jalan je. mmg kene rest dlu b4 proceed...


    @biqque,
    hahaha...aku mmg giler. tapi how i wish aku cop duit. blh aku distribute sorang skit utk travel. ko pn aku kasik jgk nnt. ;p


    @Arabella,
    huhuhu...what to do. jgn jeles ok..nnt ko lak pas ni. ;)


    @ms aireen,
    huhuu...mikir sbb nk bwt ape pasni ni lps dh rabak poket aku! sedih aku...what to do...gila sgt travel. takpe, pasni ko leh jalan lak. aku jeles ngn ko lak nnt. ;)


    @kemang,
    jgn jeles dowh...huhuhuh..ko pn byk ape travel. aku pn jeles ngn trip2 ko next year. nak ikut boleh? aku kt medan ni...esk dh balik msia

    ReplyDelete
  9. @john

    haha.. mai la,pi beli tix skang..

    ReplyDelete
  10. @Kemang, tapi date ko nk pegi tak kene ngn time aku. busy tahap nk mati time tu tau. huhuhu

    ReplyDelete
  11. aku sengih sbb ko merayap la..takpe, klu tak kantoi ok. tp klu dah kantoi ko kena pujuk dia beli souvenir. mak ko suka kumpul FM ke? klu dia suka aku rasa itu bleh jadi modal nak dpt lesen berjalan..ekekeke..isk mengajar plak aku ni :P

    tp mmg betul la...once a while jalan ok..klu kerap sgt kdg2 kita lost track. tp klu aku dapat buat round the world cam omputih tu aku takkan tolak..tp tulah, matawang kita rendah, unlike europe & japs..dorg punya duit beso..nak travel smpai setahun dua pun no hal

    ReplyDelete
  12. hahah..mak aku tak suke. aku jela yg lebih2. tp adik2 aku suke keychains, so aku belikan keychain. kalo pegi negara mcm indon, china tu aku beli bnda lain jugak like kain ela sume tu. boleh jugak bwt baju kan. hihihi.

    yup...once in a while mmg ok. like 3 bulan sekali travel. okla tu kan? mmg teringin wooo nk bwt cam org putih tu. mmg btol, matawang dorang bsr. apelah sgt kalo nk dptkan like 20k. dalam duit dorang bru like...5k. time travel kat bangkok aritu, ade mat salleh ni mmg resign dr keje utk travel for 1 year, die ckp mmg ade duit. cam mana nk jwp tu? hahaha

    ReplyDelete
  13. blognya keren, tambah ya postingannya, yang rajin ngeblognya. hehehe


    Salam,
    Adie
    http://kisahhantulaut.blogspot.com/

    ReplyDelete