Saturday, October 5, 2013

1st GiveAway Contest!

G'day Mate!!!

Sori terpaksa tarik balik entry yang sebelum ni sebab ada beberapa kesilapan ayat dan maksud. 

Sempena meraikan another milestone untuk blog Kaki Berangan ni, aku nak mengajak readers yang rajin nak mencuba nasib untuk meneka kesemua lokasi gambar dibawah ini untuk memenangi hadiah istimewa daripada aku sendiri. 

10 pemenang menanti hadiah istimewa! 

Cara-cara menyertai:
  • Meneka lokasi gambar dibawah mengikut susunan yang betol dengan jawapan yang betol sekurang-kurangnya 6 jawapan tepat dengan berpandukan hints yang diberikan. Format jawapan mesti diberikan adalah seperti berikut ---> (Nama tempat, Negara)
  • E-melkan jawapan anda kepada kakiberangan@gmail.com dengan subjek emel adalah "1st GiveAway Contest"
  • Sertakan nama penuh, nombor telefon dan alamat rumah untuk proses pengeposkan jika anda berjaya
  • EXTRA: ni adalah bagi mereka yang rajin nak buat keje lebih je. Di sini aku nak memohon sebarang kritikan/kutukan/penambahbaikan/kekurangan/nasihat/respon yang membina/tak membina untuk blog KakiBerangan ni tak kira dari aspek gaya bahasa, layout, info dan etc. Segala pujian kata-kata manis adalah tidak diterima sama sekali. Hanya satu (1) sahaja mereka yang berjaya memberikan respon yang bernas berserta jawapan yang betol untuk meneka akan menerima hadiah extra dari aku sendiri. 
  • Tak susahkan? Penyertaan ini dibuka sehingga 5 October 2013 (Sabtu). Dan pemenang akan diumumkan pada 7 October 2013. InsyaALLAH. 


GOODLUCKKK  & ALL THE BEST!


Hint: April 2013

Hint: June 2011

Hint: September 2011

Hint: March 2012

Hint: June 2012

Hint: September 2011

Hint: October 2010

Hint: September 2011

Hint: September 2011

Hint: November 2011

Hint: November 2012

Hint: June 2012

P/S: Bagi mereka yang telah menghantar jawapan kat aku aritu, jangan risau... penyertaan tu masih lagi sah dan akan diambil kira untuk menerima hadiah jika jawapanya betol. No worries. 

17 comments:

  1. first komen!!!
    (iya ker?)

    tu diaaa...

    ReplyDelete
  2. alamak dah cuba tak dapat teka tuk semua tempat tu...tak per lah kasi chance pada org lain :-)

    ReplyDelete
  3. Banyaknyer gmbr...yg aku paling kompom jawapan..yg gmbar last aja..hu..hu...

    ReplyDelete
  4. sorang je pemenang??? MENYAMPAH!!!

    ReplyDelete
  5. Fuuhh.. dah 1,000,000 tu..!!!!
    Hebat.. Hebat.. :D

    ReplyDelete
  6. gigih nak try jawab jgk ni... #phewberpeluh

    ReplyDelete
  7. @john
    - yeay! nak masuk nak masuk! hahaha

    ReplyDelete
  8. wow!!!

    *heheh*

    semoga berjaya kepada peminat kakiberangan ini

    -sah akak tak menang..-

    ReplyDelete
  9. Kaki Berangan,

    Dicadangkan hyperlink bila ditekan keluar di muka baru. Senang mahu melayari maklumat yang diberikan.

    ;)

    ReplyDelete
  10. Just Nak say Gud Luck..
    Moga semua berjalan dengan lancar :D

    ReplyDelete
  11. Selamat memasuki pertandingan kawan2 blogger.

    ReplyDelete
  12. Good luck semua! n congrats bro for the big milestone ;)

    ReplyDelete