Tuesday, April 30, 2013

Kajian Pengaruh Blog Pelancongan Terhadap Keinginan untuk Melancong

Assalamualaikum!!!

Entry ni special skit sebab aku dalam usaha membantu salah seorang daripada pembaca yang menjalankan kajian pengaruh blog pelancongan terhadap keinginan untuk melancong. Aku rasa tajuk ni agak penting sebab sejak adanya banyak travel blogs yang aku rasa tumbuh bak cendawan ni, memang menimbulkan rasa ingin travel jugak. Betol ke idok kawan-kawan? Haaa...

Kalo macam tu, why not spend about 10 minutes to help her fill up the survey attached. Senang dan ringkas je soalan dia.




~Terima kasih daun keladi semua~

6 comments:

  1. Gara gara baca blog john, chawanna and geng geng koranglah menyebabkan akak termotivasi dan berani untuk gi travel backpacking.Thanks..

    ReplyDelete
  2. owh aku pun dpt gak, tak reply lagi...buat camni je ek?

    ReplyDelete