Wednesday, May 16, 2012

AirAsia X - It's Beijing Time!!!

Hellloooo!!! Ni hao ma? Ni jiao shenme mingxi? 

It's time everybody! AirAsia X akan terbang Beijing tak lama lagi. Nampaknya berita ini akan menggembira semua rakyat jelata sebab dapat terbang terus ke ibu negara China instead of transit ke Tianjin. It's a good opportunity. Nampaknya kene meripit lagi laaa ke Beijing nanti. Trip yang lepas tak puas...rasa nak explore lagi tempat-tempat yang tak sempat pergi!


Get ready to say “Hi Beijing!” starting 22 June 2012 as AirAsia X is expanding our network further into China with the introduction of direct flights to Beijing from Kuala Lumpur!

We will be flying to the capital of People’s Republic of China 4 times weekly and from 6 August 2012 onwards, we will be flying daily to Beijing! Don’t miss out your chance to grab the promo fares from as low as RM249 (all-in economy fare, one-way) or travel in style with our Premium Flatbeds from as RM1,129 (all-in-fare, one-way)!

Booking Period : 17 – 20 May 2012
Travel Period : 6 August – 22 May 2013

Booking will starts tonight at 00:00 hrs (GMT+8) on 17 May 2012 at www.airasia.com ! Remember to ‘Share’ this awesome news with your friends and family! :D 


So, let's rock BEIJING!!! 

 

15 comments:

  1. gambar stewardess je? stuart little takde? eh steward ensem! kbai....

    First seblom KCC, lalalalala

    ReplyDelete
  2. Ni hau! That's a good news :). Kalau datang Beijing sebelum Feb 2013, akak masih ada di Beijing, insyaAllah. Kalau datang beritahulah akak...boleh jumpa :)

    ReplyDelete
  3. eeeeee KCC tipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......... kbai

    ReplyDelete
  4. manade akak tipu weh???
    no 3 aje

    Beijing??? repeat wall of china?

    ReplyDelete
  5. adoiiiiiiiiiiiiiii

    baru aku nk berjimat, dtg plak beijing....

    ReplyDelete
  6. Ko merepeat beijing kah budok2?

    ReplyDelete
  7. Beijing best !!!! i pnah stay sana 3minggu !!!!!

    ReplyDelete
  8. tak merasa la bullet train kalo turun beijing :) tapi takde la buang duit and masa kan :D

    ReplyDelete
  9. Vientiane Laos...RM168 return ticket trip May 2013....:)

    ReplyDelete
  10. 你好,你我很好谢谢

    aiseh bro, me baru je balik beijing, ekot Tianjin tapii.. ihiks

    ReplyDelete
  11. owh kali ni turun beijing terus ka? waah baguih dah AAX dapat tempat kt Beijing.. tapi btol kate biqque tak merasa la nak repeat bullet train.. haha best la beijing~ nak try another great wall plak...!

    ReplyDelete