Tuesday, October 25, 2011

Too busy.... *sigh*

Assalamualaikum....

Lama dah tak update blog sebab aku tersangatlah busyyy....tiap-tiap hari balik tengah malam. Anyway, aku baca sume korang punye komen kat 100th post dan jugak diskusi tu. Thank you sangat-sangat. Macam-macam sokongan dan pendapat dari korang sume. Nanti bila aku dah tak busy skit, aku try reply tiap2 satu komen. InsyaALLAH... 

Sekeping gambar sebab aku ade komen kat entry Fatt. Hihihi...

Gaya di New Zealand. Ape macam? Hahah


Till then...wasalam...

20 comments:

  1. Sebijik sejibak winter coat aku tuh....

    ReplyDelete
  2. speechless..ekekeke..'fashionista'

    ReplyDelete
  3. memang kelassssssssssss ko maria hahahaha...

    ha dah tak bz cepat update citer terbaru hehehehe..

    ReplyDelete
  4. budusssssssssssssss siap itamkan muka! hahahahaha! bengong la ko pakai kain pelikat! tapi ko keluar ke tak dlm keadaan camni???

    weh, beli tiket jepun! tgk blog chawana! murah seh!

    ReplyDelete
  5. ALAMAK! aku xbleh la tgk org pakai kain pelikat..

    hahahhaha aku terbayang sesuatu.. hahahhaa

    ReplyDelete
  6. hahahahaha.... baeklahhhh kat depan Taj Mahal t sila berpakaian seperti ini juga.... wuhuuuuuuu

    ReplyDelete
  7. @john
    HAHAHAHA...ko umpama Hitler versi belacan. aku tatau nape aku tgk coat ko aku rasa cam coat Hitler...



    @biqque
    ko mmg suka taruk racun...dia dah pening tgk nombor tu..ekekeke...sian john...meh2 aku lawan biqque utk ko...hahaha


    wei ni apa sume nak hitamkan muka? hahaha...pasni aku rasa kemang plak join the club..tp best gak, bleh sorok identiti. pastu kita tubuhkan kelab "anonymous travellers"...biqque takleh join sbb dia gila kuasa...pastu syarat pertama pun dia dah out ie. hitamkan muka...kih kih kih

    ReplyDelete
  8. @Travel,Food lovers,
    ade nama panggilan x? hahaha...yeke sebijik cam ko? aku beli kat beijing trench coat nih. hihih....


    @Chimei,
    hahaha...mmg speechless!


    @BlueEwoke,
    hahaha...curlast kan? hahaha. busy lagi..tak sempat nk update yg baru2. research tang korea pun tak abes lagi nih.


    @Biqque,
    HAHAHA....yela kene laaa jaga pride biqque. lol. walaupun itu aku sebenarnya. sila imagine. aku keluar pakai ni utk g main internet kat luar. hahah. nasib baik takde org tgk. mlm2. lol

    dah tgk dahh.....sedih dan pilu!


    @Ely Hasrul,
    hahaha...ape yg ko terbayangkan ely? org bersunat kah? hahahaha


    @Masmz,
    hahaha....erkkk kat depan taj mahal? sesuai ke? LOL ;P

    ReplyDelete
  9. @Fatt,
    hahaha....ganas seyy hitler. tak kisahlah. janji tak vogeh! LOL.

    si biqque ni suka racun-racun ni..cam harammm!!! hahaha. tapi aku dah imun kot. takkan termakan racun2 sume nih. *dush dush*

    owhh..hitamkan muka sbb muka serabai time ni. taknak laaa jatuh saham yg dah tak berape nk tinggi nih. haha. tp aku try taknak expose sgt muka aku dlm blog ni. taknak semua kawan2 aku tau aku ade blog. let it a secret. gmbr2 travel pn aku dh tak upload kat FB. nk tgk..sila ke blog. tp carik sendri la ye. kehkehkeh...

    biqque mmg gila kuasa! KAH KAH KAH!

    ReplyDelete
  10. memana pun bleyyyy... cuma bila ko nak buat cam rajni khan tarik kain lipat ke atas, sila kasik warning awal2... hahahahaha *mak nak fengsan!~

    ReplyDelete
  11. kelass ko john,

    sile pakai macam nie pi semayang jumaat nanti!

    ReplyDelete
  12. aku tau bende nih betol tp xtau samada sume org buat ke dak. setahu aku kalu org pakai kain pelikat. dia hanya memakai kain pelikat sahaja. hahahhahahaahah

    ReplyDelete
  13. ko !!

    kelako gila ! haha

    eh btw, aku dah email ko itinerary india..cer tengok ..aku blur +_+

    ReplyDelete
  14. beb. nanti pon aku nak buat question mark kat muke aku..kihkih

    ReplyDelete
  15. john,
    sbnrnya aku pun dah lama remove sume gmbr dlm fb sbb takut org ckp aku riak..aku buh sikit jek...gmbr kat blog aku lg byk dr dlm fb...pastu mmg aku tak story pun kewujudan blog aku...tp tataula camne ada 2-3 kerat yg tau...susah jadi org wanted ni..smpai ke blog dorg cari aku...pfftt!


    @ely,
    HAHAHA...aku takleh handle nak gelak..abihtu yg pakai kain batik lak camne? tp aku kenal sorg makhluk yg mmg tak penah pakai spentot seumur hidup dia....kih kih kih..mmg cheapskate walhal bwk bmw...budus!



    @kemang,
    tiru! nmpknya aku berjaya mempengaruhi ko & john...hahaha..kita tgk pasni sape the next anon traveller...hehehe

    ReplyDelete
  16. hahaha kat sini pon ada gakkkkkk...tetibe tanpa muka.....

    sian ko bz...sama la musim bizi skg ni....

    ReplyDelete
  17. john@bdk2..

    pggl aku sal, salsabila..nama glemer aku..hahaha...

    aku pn beli kt bejing gak...ceh same pulak...kot2 ko dpt lg murah...aku beli rm100 = 200rmb..

    tu jer benda aku shopping kt china n fm...kedekut duit giler aku mase tu...

    ReplyDelete
  18. hahaha...cool...takkan melayu hilang di NZ...

    ReplyDelete
  19. shud i pun gelap gulita kan my pics....hemmm...

    ReplyDelete
  20. eh aku biasa...muka mesti ada...

    ReplyDelete