Sunday, October 7, 2012

Welcome to My Page!

Assalamualaikum!!!

Malam-malam gedik duk lepak dengan Fatt dan Janggel ni dapat lak idea nak create fanpage kat Facebook. Saje suka-suka. Maybe dengan adanya fanpage ni, boleh dijadikan medium untuk aku dan para pembaca sekalian beramas-mesra antara satu sama lain... tak gitew kak jah? Hahah

Oleh itu, marilah kita LIKE ramai-ramai okehhh! 


17 comments:

  1. First!!!

    Omai retis dah ada fanpage!!!!

    ReplyDelete
  2. wah terus kuar entry...pantas. aku pun nak buat jugaklah...kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Ok.

    Saya pun ada fb. So tolonglah like.

    http://www.facebook.com/naramasaman6

    Twitter pun ada, so tlg le follow sy.
    https://twitter.com/NaramasAman

    ReplyDelete
  4. dah like dah, apa habuan? muahahaha

    ReplyDelete
  5. retis2 fofular cam korang ni bleh la, single mingle lak tu kannnnn. ye apa habuan???

    ReplyDelete
  6. kalau like dapat hadiah misteri tak?? hee

    ReplyDelete
  7. i mmg minat sgt kat u.. cuma i xsuka mlm tadik u bergomol tak ajak.. okek kena bukak kamus bahasa la plak nih sukati aku buat bidaah bahasa kt sini haha..

    ReplyDelete
  8. Hehehe auwww kerlaass... nnt i loikeee. Promiseeee

    ReplyDelete
  9. dah 'laike' jugak
    (apa adiah misteri??ade??)

    ReplyDelete
  10. @to all,
    terima kasihhhhh sebab sudi LIKE LIKE LIKE! sape peng"LIKE" kali yang ke sejuta bakal memenangi sebuahhhh___________________!!!!

    ReplyDelete
  11. Cool!!! cantik header! sudah ketemu partner travel 'bedua' nmpk...akkakaaka...congrats!!

    ReplyDelete
  12. akan like sekarang jugak..!!

    ReplyDelete