Sunday, October 28, 2012

Airasia Free Seats Again???

Assalamualaikum!!! 

Pejam celik pejam celik.. esok dah hari Isnin. Maka kene kerjala jawabnya. Tapi malam ni sesuatu yang menarik bakal menanti mereka yang suka travel. Stay tune kat website Airasia jam 00:00 am ni tau. Katanya ada free seats. Tapi since travel period yang ada macam tak brape nak best. Maka aku rasa aku nak skip je sales malam ni. Ye dak? Hahah yeke? Hurm... we will see how~ Walaupun aku agak skeptikal dengan sales kali ni. Yela... kalo tak silap aku baru aritu ada sales. Takkan sales lagi kan. Aku rasa free seat tu hanya ada dalam 5 seats je yang betol-betol free. The rest is history. Orang yang bertuah je yang akan dapat. 

Happy bargaining guys! Gudluck! 


Till then... wasalam. 




8 comments:

  1. Agaknya sale hari tu kurang laku, so buat sale lagik...;)

    ReplyDelete
  2. SALAM

    john, diorng claim 800k ok free seats! haha

    ReplyDelete
  3. err...
    sah la memang dok malaya aje akak nih...
    (tabung arnab dah pecah-ganti tabung rabit plak..)-eh eh sama le tuh?

    ReplyDelete
  4. aku buka tengok harga cam tak free pon...ke tak start lagi?

    ReplyDelete
  5. @Janggel,
    betol la hari isnin tengah malam! hahaha. eh silap ahad tgh malam isnin! kekeke.



    @Farikica,
    aku tak bukak langsung. yela kan taknak terpengaruh dgn anasir2 luar. kekeke



    @@Abbaz Smakl,
    tu la...aku pn ada terbaca dalam paper. agak2nya 1 destinasi dalam 1000 kot yg free. tp date mana kita taktau.



    @Kak Anash,
    akak nak pegi mana??? tak ajak pun... hahaha



    @Akmal Wahab,
    aku pun tak check bro. malas dah. sbb maybe menipu nya banyak. tp utk airasia X start lambat skit dr yg biasa.



    @Chawanna,
    aku baru bangun tido nih. hehehe

    ReplyDelete
  6. buat free seat..tpi x murah mana pun...hanging jeh lebih..buang masa jehhh nk tunggu....rasanye airasia kena tambahkan destinasi laaa kannn..:)

    ReplyDelete